Teamcoaching

‘Als we zien hoe krachtig wij zelf zijn, zien we ook de kracht in anderen. 
Sterke leiders vormen samen sterke teams en sterke organisaties.

Leiders, bewust van hun missie én hun bekrachtigende en belemmerende overtuigingen, komen samen en delen hun inzichten met elkaar. Bewust van het aanwezig potentieel in het team, deelt ieder hoe benutting van het (eigen) potentieel door het eigen denken versterkt en gesaboteerd wordt.

Als een team verantwoordelijkheid neemt voor het gemeenschappelijk potentieel, dan betekent dit dat de leden van het team zichzelf en de omgeving helemaal zien. Het betekent voorbij ‘de maskers’ kijken, voorbij het gedrag. Oog hebben voor de ware intentie die erachter zit. Zo wordt verbinding en onderling vertrouwen hersteld, daar waar die verstoord of zelfs verbroken was. Verbetering van communicatie en samenwerking zijn vervolgens een volstrekt logisch gevolg.

De enige manier om te weten te komen hoe dit werkt, is om het zelf te ervaren. Voor mij als coach is het inmiddels een zekerheid en tóch voelt het steeds weer als een klein wonder. Er hoeft op dat moment even niets meer opgelost te worden, hoe groot uitdagingen en problemen onderling ook lijken te zijn. Hoe we dit vervolgens in de praktijk borgen is de volgende stap…

Wil je weten wat ik voor jouw team kan betekenen?
Neem dan vooral contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.