Verzelven d.m.v. zelfcoaching

'The best way to really solve a problem is to identify the real problem to be solved.'

Mijn coaching is erop gericht om meer inzicht te krijgen in hoe jouw denken en voelen bepalend zijn voor jouw handelen. Deze bewustwording maakt dat je jezelf kan gaan coachen op de momenten die daarom vragen. Door middel van deze zelfcoaching zal je steeds meer verzelven. Je komt dichter bij je kern, bij je IK1. En vanuit daar kan je bewuste keuzes maken, keuzes die bijdragen aan jouw geluk.

Ik coach leiders en teams, we duiken de diepte in en gaan op onderzoek. In de 1-op-1 coaching ligt de focus op jou. En je zal merken dat wanneer jij jezelf beter leert kennen en begrijpen je ook een betere leider wordt voor jouw team of organisatie. In de teamcoaching leer je niet alleen jezelf maar ook je collega’s beter kennen. Dit versterkt de samenwerking enorm en met een team vol sterke leiders vorm je ook sterke organisaties.

Aanbod

(Executive) coaching en teamcoaching

(Executive) coaching

Een intensief traject waarin we samen de diepte ingaan. Na dit traject heb je de inzichten en handvatten om jezelf te coachen als de situatie daarom vraagt: jij kunt ieder moment transformeren naar iets goeds!

Teamcoaching

Als we zien hoe groots wij zelf zijn, zien we ook de grootsheid in anderen. Sterke leiders vormen samen sterke teams en sterke organisaties. In een teamtraject gaan we (nog meer) verbinden, met onszelf en met elkaar.