Training zelfcoaching

'Een keuze tussen IK1 en IK2'

Een training voor iedereen die bewust wilt kiezen voor geluk, een keuze tussen eenheid ‘IK1’ en tweestrijd ‘IK2’

De vierde leergang is net gestart, heb je ook interesse? 
Neem dan contact met mij op voor meer informatie!

Je bent zo gelukkig als jij besluit te zijn

Deze training is gebaseerd op het boek ‘IK BEN GEWELDIG al denk ik van niet’ en zal jouw visie op jezelf én jouw invloed op de wereld voor altijd veranderen.

Eigenlijk weet je het natuurlijk wel: er is helemaal niets mis met jou. En toch denk je regelmatig van wel: ik kan het niet, ik hoor er niet bij, het is allemaal mijn schuld, ik moet alles zelf oplossen, ik ben niet goed genoeg en zo meer…

Herkenbaar?

Deze gedachten maken je leven ingewikkelder dan nodig. Jouw gedachten creëren immers jouw wereld. Deze training is precies voor jou bestemd als jij ten diepste weet dat je helemaal oké bent.

In deze training word jij je diepgaand bewust hoe je op de momenten dat je van deze waarheid afgedreven bent daarnaartoe terug kunt keren. Om vanuit zelfvertrouwen om te gaan met al wat het leven jou aanbiedt en tevens jouw wereld vorm te geven zoals jij het wilt.

Leer bewust kiezen voor jouw geluk. Een keuze tussen eenheid ‘IK1’ en tweestrijd ‘IK2’. Jij mag kiezen!

Je bent immers zo gelukkig als jij besluit te zijn.

De training bevat onder andere:

Door het volgen van deze training leer je jezelf beter kennen en leer je tevens het gedrag van de mensen om je heen beter begrijpen.

Samen gaan we op zoek naar de rode draad, de waarheid… jouw waarheid! In deze training stel je jouw zelfbeeld en alle ideeën die je hebt over de wereld ter discussie. Je rekt ze op, je doorbreekt ze, je breidt ze uit. Precies, je verruimt jouw perspectief. En dat biedt mogelijkheden!

Ben je bereid het anders te zien?

Als jouw antwoord daarop JA is, dan ga je mee op deze geweldige reis: een blik verruimende reis. Samen met een groep gelijkgestemden doe je jouw eigen onderzoek naar jouw kern, jouw waarheid, jouw wijze IK. Als je jouw bereidheid echt kunt voelen, dan is de kans het grootst dat jij jouw innerlijke wijze stem gaat horen én volgen.Volg de stem die je herinnert aan jouw oorsprong en tevens leidt naar jouw unieke bestemming! Een ontmoeting met jouw authentieke IK, in verbinding met alles en iedereen om je heen.

Hoe fijn is dat?

En wat zo mooi is... ieders pad is uniek!

Jij bent zélf de sleutel!

De sleutel naar jouw eigen geluk. Dat is wat jij gaat onderzoeken en ervaren! Het is tijd om jezelf af te stemmen op jouw innerlijke waarheid: jij bent geweldig! Al denk je soms van niet door alle gedachten die jou iets anders vertellen. Gelukkig heb je invloed op jouw gedachten. Des te meer jij je daar bewust van bent, des te minder laat jij je leiden door jouw belemmerende gedachten en wat de omgeving van jou verwacht. Vervolgens ben je veel beter in staat jouw gewenste wereld te creëren.

In de training ‘Zelfcoaching’ ondersteun ik je bij jouw eigen onderzoek naar wie je bent, wie je denkt dat je bent en wat jij (écht) wilt. Je wordt je bewust van jouw eigen invloed, op hoe je je voelt en hoe je denkt. Op wat je (denk dat je) wilt en hoe je dat realiseert.

Ja, je hebt invloed. Veel meer dan je denkt!
Pak jouw invloed en word je bewust van de keuze die je hebt!

Yesss. Laten we het samen doen!

IK ONDERSTEUN JE met veel plezier, passie en toewijding BIJ HET VINDEN VAN JOUW ANTWOORDEN.

Mijn eigen ervaring is hierbij leidend

De afgelopen jaren heb ik, net als jij, ervaren hoe lastig het is om vast te zitten in oude patronen. Mijn leven was op alle fronten ‘succesvol’ en toch miste ik iets. Steeds dat stemmetje en dat ontevreden gevoel (of een variant daarop). Hoe kan ik toch tegelijkertijd dankbaar én ontevreden zijn…? Het is inderdaad mogelijk… en dus ging ik onderzoeken hoe ik dit kon doorbreken. Ik verdiepte me (en nog steeds) in alles wat te maken heeft met hoe wij invulling geven aan ons leven en vooral ook waarom.

Ik ontwikkelde een methode, gebaseerd op een mix van wetenschappelijk onderbouwde en mystieke theorieën, godsdiensten, stromingen, beproefde en experimentele methoden, (leidinggevende) werkervaringen en tevens de lessen die het leven mij dagelijks biedt. Deze methode wordt inmiddels door vele leidinggevenden, ondernemers en professionals dagelijks succesvol toegepast. 

Ervaringen deelnemers

Dit zeggen de deelnemers van eerdere leergangen over de training:

Inhoud van de training

In 9 modules, verdeeld over een halfjaar, neem ik je mee op een reis van ‘verzelven‘.
Inderdaad, deze training gaat helemaal over jou!

Doel van de training is dat je helemaal bewust wordt van de mogelijkheid die je hebt om te kiezen. Altijd, in ieder moment. Om zo vanuit een diepe wens én zelfvertrouwen jouw wereld vorm te geven precies zoals jij dat wilt.

Hieronder het programma per module:

Module 1: Masterclass IK BEN GEWELDIG al denk ik van niet

Overview van het gehele programma. Er is niets mis met jou en toch geloof je regelmatig van wel: hoe komt dat? Hoe transformeer je dat? En hoe zet je het gericht om naar jouw gewenste creatie/werkelijkheid?

Wat is de rode draad? Waar gaat bewustzijnsvergroting voor jou om? Introductie van het leven vanuit IK1, IK2 en ‘het oogmodel’dat ten grondslag ligt aan het boek. Welk perspectief kies jij en zijn er meer?

Het gehele programma wordt in de eerste bijeenkomst doorlopen. In de bijeenkomsten erna volgt per onderwerp een persoonlijke verdieping.

Module 2: Wie ben ik?

Wie ben jij van nature? Wat is de kern waar iedereen ‘deep down’ naartoe terugverlangt (o.a. rust, overvloed, liefde), jouw authenticiteit? Hoe onderscheid je jouw innerlijke wijze stem van alle overheersende en beperkende gedachten?

Waarom is ademhalen zo belangrijk? Hoe doe jij dit, welke manieren zijn er en hoe maak je direct contact met IK1?

Module 3: Wie denk ik dat ik ben?

Hoe heb je jouw programma gevormd? Waar komen al jouw gedachten en gevoelens vandaan? Hoe leid je vandaag zelf jouw geconditioneerde leven? Welke gedachten/overtuigingen beheersen jouw leven?

Hoe beheerst jouw brein jou? En hoe word jij weer de baas over jouw brein?

Module 4: Wie laat ik zien en wat zie ik?

Hoe verdedig jij je? Hoe pas je jouw verdedigingsmechanismen toe? Hoe vecht, vlucht, bevries en please jij?

Waarom verdedig je jezelf? Hoe kijk je naar de wereld, hoe geef je betekenis aan wat er gebeurt? Wat zijn jouw opties daarin? En zijn er nog meer?

Module 5: Wat wil ik en wat denk ik dat ik wil?

Wat wil jij ten diepste en wat denk je dat jij wilt? Hoe handel je op basis van jouw behoeften… vanuit schaarste? Hoe handel je vanuit een diep verlangen… vanuit overvloed? En hoe herken je het verschil?

Module 6: Het inzicht, de keuze en de transformatie

Wat is geluk en hoe ziet jouw geluk eruit? (en waar zit het;-)

Hoe ben je zo gelukkig als je zelf besluit te zijn?

Hoe doorloop je de stappen van transformatie? (1)

Module 7: De transformatie en de waarnemer

Hoe doorloop je de stappen van transformatie? (2)

Hoe zoom je uit? Hoe neem je jezelf waar? En hoe kies je (als waarnemer) de bron van waaruit je handelt (IK1 of IK2)?

Module 8: De praktijk en de weerstand

Welke verandering maak je door? Wat gaat goed en wat in jou verdient nog extra aandacht?

Hoe zet je al jouw inzichten om in een duurzame aanpak? Welk ritueel, welk ritme past hierbij voor jou?

Module 9: Wie wil ik zijn?

Hoe ben jij schepper van jouw leven? Ontvangen – vormen – geven. Hoe ontvang jij? Hoe (ver)vorm jij? Hoe geef je door?

Hoe zet je al jouw inzichten om in een duurzame aanpak die voor jou persoonlijk werkt op de manier die jij werkelijk wilt? Oftewel: hoe voed je de stem die jouw her-innert aan jouw bron en je tevens leidt naar jouw bestemming?

Op welke dagen en tijden vindt de training plaats?

5e leergang (start Q2 2024): De data worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

*Wijzigingen voorbehouden (in geval van wijzigingen wordt dit ruim van te voren gecommuniceerd)

WAAR?

We komen samen op een schitterende locatie, namelijk in de Majellakapel te Bussum.

Wat is inbegrepen?

Je ontvangt bij aanvang van de training een eigen exemplaar van het boek ‘IK BEN GEWELDIG al denk ik van niet’. Op de trainingsdagen zelf wordt gezorgd voor thee, koffie, lunch en ander lekkers.

Wat als ik meer ondersteuning wil?

De training gaat je heel veel brengen! Wil je nog een slag dieper gaan? Voeg er dan 1 op 1 coaching aan toe. Ik bespreek graag met je wat daarin passend is voor jou.

Aan het eind van deze training zeg jij

IK BEN GEWELDIG en ik weet het ook!

Een geweldige training, op een geweldige locatie, samen met een geweldige groep mensen, waarin het onderzoeken van jouw eigen waarheid centraal staat. Er wordt een zee aan inspiratie gedeeld, door mij en door jouw collega-deelnemers. De reden dat we in een groep werken is omdat op die manier zo zichtbaar wordt dat je niet de enige bent die last heeft van belemmerende, saboterende gedachten en emoties. Dit vormt een enorme steun en tevens inzicht hoe al het gedrag om je heen dat daaruit voortkomt dus nooit over jou gaat, tenzij jij daarvoor kiest. Jij kiest altijd zélf hoe je naar de wereld kijkt.

Op basis van al jouw inzichten vorm jij jouw nieuwe perspectief en vervolgens een model dat bij jou past en op basis waarvan jij jouw gewenste werkelijkheid duurzaam kunt realiseren. 

Ben je er klaar voor?

Training Zelfcoaching

Een keuze tussen IK1 en IK2

€ 1.500,-

exclusief BTW
(€1.815,- incl BTW)

+ Inclusief een intakegesprek
+ En een gepersonaliseerd boek

Adres

Heart House
Huizerweg 54
1402 AD Bussum

Whatsapp, bel of mail