Executive coaching

Jij bent de leider van jouw denken, voelen én handelen. Alles wat je aandacht geeft groeit. Jij weet wat jouw missie is en jij weet ook wat je belemmert. Jij geeft zelf richting aan hoe jouw leven en jouw relaties verlopen. Zo ervaar je minder stress en negatieve gevoelens en kun je meer genieten!

Doel van de coaching is een weg in te slaan die leidt tot verdieping in jezelf. Oftewel een beter begrip van jezelf. Het feit dat je een coaching vraag hebt, betekent dat er elementen in je leven zijn die je anders en/of beter wilt doen. Als jij gelooft dat je hier zélf invloed op hebt, dan ben je bij mij aan het goede adres. Alles in jouw leven is immers groot geworden door jouw aandacht

Verbeter je leven. Word bewust en kies opnieuw.’

Tijdens dit traject krijg je blijvend inzicht in de oorsprong van jouw denken. Je hebt een keuze tussen jouw ‘saboterende‘ belemmerende denken en jouw ‘wijze‘ constructieve denken. Dit maakt dat je anders handelt. In plaats van jouw gebruikelijke re-acties, onderneem je acties die leiden tot een andere, positievere en dus betere uitkomst!

Mijn belofte: de coaching zal jouw visie op de wereld én jouw eigen invloed daarop voor altijd veranderen. Bewust van jouw vrije keuze, beschik je over nieuwe perspectieven en mogelijkheden en heb je de mogelijkheid ieder moment te transformeren naar iets goeds.