(Executive) coaching

'Verbeter jouw leiderschap. Word bewust en kies opnieuw.'

Doel van de coaching is een weg in te slaan die leidt tot verdieping in jezelf. Dat je een coaching vraag hebt, betekent dat er elementen in je (werk)leven zijn die je anders en/of beter wilt doen. Als je gelooft dat jij hier zélf invloed op hebt, dan ben je bij mij aan het goede adres. Alles in jouw leven is immers groot geworden door jouw aandacht

Zorgvuldig, praktisch, resultaat- en toekomstgericht werk ik samen met jou op een luchtige en positieve wijze aan een diepgaander besef van zelfvertrouwen, zodat je ook in moeilijke tijden in staat blijft het vertrouwen te hebben dat nodig is om leiding te kunnen géven aan anderen.

Mijn belofte: dit coachingstraject zal jouw visie op de wereld én jouw eigen invloed daarop voor altijd veranderen. Bewust van jouw vrije keuze hoe met situaties om te gaan, beschik je over nieuwe perspectieven en mogelijkheden. Na dit traject heb je de inzichten en handvatten om jezelf te coachen als de situatie daarom vraagt: jij kunt ieder moment transformeren naar iets goeds!

Tijdens een coachingstraject met mij krijg je blijvend inzicht in hoe jouw denken en voelen bepalend zijn voor jouw handelen. Je gaat ervaren dat je een keuze hebt tussen jouw ‘saboterende’ denken (IK2) en jouw ‘constructieve’ denken (IK1). In plaats van jouw gebruikelijke re-acties, onderneem je nu acties die leiden tot een verbetering van verbinding, communicatie en samenwerking. En dus tot een betere uitkomst!

Jouw streven: leider zijn van je denken, voelen én handelen. Je weet wat jouw missie is en waar je goed in bent. Tevens ben jij je bewust van hoe je constructief kunt omgaan met situaties waarin je zelfvertrouwen wordt geraakt. Jij bent namelijk in staat om jezelf te coachen, waardoor je op doelgerichte, flexibele en inspirerende wijze leiding kunt geven aan jezelf én aan anderen. Ook, of misschien wel juist, als het moeilijk wordt.