Meteen naar de inhoud

Wat heb ik toch geweldig werk!

Vandaag wandelend op de hei, in het zonnetje, een gesprek over hoe we zelf betekenis geven aan alles wat er gebeurt en daarmee ons eigen leven vormgeven.
Prachtig om het diepe inzicht in haar te zien ontstaan dat ze het contact met haar bron mag en ook kán herstellen. We starten meestal gewoon met ademhalen. Contact maken met de levensenergie die door ons heen stroomt.
 
Dan het bewustwordingsproces: inzicht hoe zij zelf haar energie richting geeft, mentaal en fysiek, bewust én vooral ook onbewust.
 
Zij heeft haar energie lange tijd onbewust richting gegeven op basis van wat ze dacht dat de omgeving van haar verwachtte, gevoed door gedachten die haar duidelijk maakten dat ze niet toereikend was, harder moest werken en het ook nog alleen moest kunnen doen.
 
Allemaal onwaarheden die zo waar kunnen lijken, daar is zij zich nu bewust van. Nu luistert ze weer meer naar haar innerlijke wijze stem die haar vertelt dat ze helemaal oké is, altijd geweest en altijd zal zijn! Gelukkig, dat kan namelijk ook.
 
Vol energie sluiten we af met de conclusie dat de buitenwereld een gevolg is van onze binnenwereld (en niet andersom). Super. Gewoon lekker doen waar je goed in bent en je daar goed bij voelen. De rest volgt. Wil toch iedereen!
 
#leadership #aandachtishetnieuwegoud #nieuweleiders #executivecoaching #coaching #ldng

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *