Triggerless App

Een app waar je gelukkig van wordt.

December 2021 — Persbericht Triggerless App
We hebben er lang op moeten wachten, maar nu is het dan zover. Onbegrijpelijk eigenlijk dat deze app er nu pas is. Want wie kent het niet? Dat je gedachten niet in lijn zijn met wat je wil. Dat je veel negatiever naar de wereld kijkt dan je weet dat ie is. Dat je wordt beheerst door angst voor van alles dat mis zou kunnen gaan, terwijl je ziet dat anderen daar helemaal geen last van hebben. Je wordt beïnvloed door wat anderen zeggen of doen. Dat je reageert op een manier waarvan je later baalt. Dat er allemaal overtuigingen in je hoofd gonzen die je niet helpen om te komen tot een gelukkig leven. Dat je in conflict bent met iemand waarbij je zelf ook niet meer precies begrijpt waarom? Dat je niet doet wat je eigenlijk van plan was. Oftewel dat je jouw perfecte zelf ondermijnt met allerlei negatieve gedachten. Die dan weer leiden tot situaties waar je niet blij van wordt. Vervelende emoties die jouw geluk in de weg staan. En ga zo maar door.

Daar is dus een oplossing voor. De Triggerless app. Een app die bijdraagt aan een gelukkiger leven, simpelweg omdat het kan als je niet alles meer gelooft wat je denkt. Een randvoorwaarde voor gebruikers is dan ook dat je gelooft ‘dat je niet bent wat je denkt’.

De Triggerless app ontrafelt de wereld zoals je ‘m ziet en de gedachten, de emoties en de gedragingen die daarbij horen. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sterker nog, gewoontedieren als we zijn, we draaien elke dag, week, maand… al jarenlang dezelfde riedeltjes af. We denken voelen en doen eigenlijk steeds hetzelfde en verwachten en hopen een andere, betere situatie. En dat werkt natuurlijk niet… ‘Als je doet wat je deed, verandert er geen reet.’

En dus pakken ze het anders aan. We gaan onszelf herprogrammeren. Omdat het kan! Wetenschappelijk aangetoond overigens, voor de sceptici onder ons.

Stel je nou eens voor dat je inzicht krijgt in hoe het in je hoofd en je lijf werkt? Stel dat je snapt waar je gedrag vandaan komt? Stel dat je helemaal inzichtelijk hebt hoe je betekenis geeft aan een gebeurtenis? Zou het iets te maken kunnen hebben met wat we hebben geleerd van onze ouders? Met (heftige) gebeurtenissen uit het verleden die verpakt zijn in herinneringen. Herinneringen waarvan bewezen is dat ze voor meer dan de helft onjuist zijn opgeslagen. Dat je een andere betekenis kunt geven en als je dat doet je emotie verandert, je denken en vervolgens ook je gedrag? Stel je voor hoe dat je leven kan veranderen? Stel je voor dat je invloed gaat uitoefenen op de manier hoe jouw leven zich voltrekt? Een mooier leven door een herprogrammering van ons brein. Omdat het kan. Hoe cool is dat?

En dat alleen maar door inzicht in eigen hoofd en lijf. Dat is wat deze app ons biedt. Een ontrafeling van de samenhang van betekenis, gedachten, gevoelens en gedrag die ons leven beheersen.

Deze app biedt ons de mogelijkheid van zelfbeheersing en zelfverbetering. Omdat het kan. De makers van deze app zijn bevlogen door het idee dat iedereen zelf eigen coach kan zijn door inzicht. Immers als het inzicht er is, dan is gedragsverandering als effect van verandering van denken en voelen een gegeven en transformatie een feit.

Probeer het uit! Voor slechts een paar tientjes krijg je een jaar lang toegang in jouw denken en voelen als basis voor je handelen. Zonder veel te hoeven leren (natuurlijk leggen ze je wel het kader uit, zodat je snapt hoe jouw ‘schepping systeem’ in elkaar zit;-), zonder urenlange gesprekken met je coach, zonder grote investeringen in tijd en geld. En met een grote afname van negatieve gedachten, emoties, zorgen en conflicten en een toename van geluk in de breedste zin van het woord.
Jij bent aan zet. Jij bent de schipper op jouw schip, jij bent de koning van jouw rijk…