Ervaringen

De enige manier om te weten te komen hoe iets zal zijn, is door het te doen en dan te ervaren hoe het is.

Hieronder een greep uit ervaringen van klanten:

“Wat ik bovenal uit de gesprekken meeneem is dat ik in essentie helemaal oké ben. Ik ben perfect in de kern. De waarheid is dat ik volmaakt ben, dat ik compleet ben. De wereld is niet hetzelfde zonder mij, ik doe er toe, ik ben goed genoeg, net als alle anderen om mij heen.”

“Ons laatste gesprek heeft me sterk geholpen om mijn belemmerende overtuiging naast me neer te kunnen leggen en weer op mijzelf te vertrouwen. Het bewust laten binnenkomen van de onzekerheid, het gedrag van mijn collega te zien als kans en mezelf een zetje te geven dat ik altijd oké ben gaat daar zeker bijdragen.”

“De gesprekken hebben mij geïnspireerd het verschil te ontdekken tussen mijn ‘inner voice’ en de vele opgebouwde overtuigingen die ik over mijzelf heb. Ik heb nu keuze in hoe ik mij voel en hoe ik handel, dat ervaar ik als een grote verrijking in mijn werk en ook privé.” – Arjan (directeur)

“In het kort: meer vertrouwen op mijn intuïtie, ik ben de schepper van mijn eigen werkelijkheid, ik doe het al maar was me er nog niet van bewust, de denker mag er zijn, ik hoef ‘m niet te negeren maar ook zeker niet te voeden, de mooiste cadeaus/inzichten zijn vaak lelijk verpakt, vrijheid creëren doe ik zelf.” – Bob (senior channel manager online)

Ik geef zelf betekenis aan wat er gebeurt: vanuit een ander perspectief kijken naar de relatie met mijn collega’s was confronterend, omdat ik mij nu heel goed besef dat ik zelf degene ben die dit beeld heeft gevormd. Op een andere manier kijken heeft een heel ander beeld gegeven van mijn collega’s. Dat kan dus, bijzonder om bewust van te zijn.”

“Alles bij elkaar vind ik het vooral erg belangrijk dat het beeld van mijzelf in relatie tot mijn omgeving veranderd is en dat ik daardoor veel meer rust heb. Veel goede inzichten en met name de bewustwording dat ik zelf invloed heb op het tot stand komen van verbinding.”

“Het is me in onze teamsessies gelukt om mijn visie op de wereld en mijn perspectief op mensen radicaal positief te wijzigen. Het heeft mij een beter leider gemaakt met meer inzicht en begrip voor de basis van ons handelen. Het maakt me scherper, doelgerichter en duidelijker en tegelijkertijd nog meer in verbinding met de mensen om mij heen.”

“Het gaat om hoe ik naar mezelf kijk en hoe ik over mezelf denk in het bijzonder als het lastig wordt. Wat ik om mij heen zie is een weerspiegeling van hoe ik denk. Dat is echt een groot inzicht. Mijn mantra waarmee ik nu iedere dag start: Ik doe er toe, ik ben goed genoeg en ik mag zijn wie ik ben.”

“Even een beeld van jou als mijn coach; ik zie je als mijn extern geheugen op een domein waarin je mij voorziet van grenzeloze kennis en wijsheid. Je bent in staat mijn gedachten te ordenen en scherper te maken. Je geldt voor mij als een meer dan volwaardig gesprekspartner, die nooit oordeelt en de vragen zo stelt dat ik de goede antwoorden kan geven.” – Bob (alg. directeur en bestuurder)

“Meest interessante vond ik dat ik bij mezelf kan blijven als anderen “slecht” gedrag vertonen. Ik hoef het gedrag van anderen niet persoonlijk te nemen. Onze gesprekken hebben mij inzicht gegeven in wat mensen beweegt en wat het met mij doet. Het maakt mij meer ontspannen en tevens een leuker mens voor anderen.”

“Samenvatting van de tweedaagse: een groter bewustzijnsniveau zorgt er nu voor dat er meer onderlinge tolerantie en respect is ontstaan. Respect in de zin van ‘voorbij elkaars gedrag kijken en de ander écht zien‘. Dit zorgt voor minder frustratie, minder energie consumptie en meer waardering voor elkaar en dus.. voor onszelf!”

“Op basis van jarenlange ervaring in teamverband maar ook individueel maakt Derk echt het verschil. Terug naar de oorsprong als het gaat om belemmerende overtuigingen, focus op ieders kern en een grote stap voorwaarts in combinatie met je eigen missie of in teamverband. Derk zijn aanpak zet je niet alleen aan het denken vanuit reflectie, het zorgt voor echte verandering op een dusdanige manier dat de borging ervan bijna als vanzelf voelt. Het gevoel van vrijheid is mijn ervaring en de stappen die daarmee gezet zijn als team en individueel kan ik enorm aanbevelen, groei en succes verzekerd! – Wilco Mol (Director Customer Service Sourcing Partners KPN)”

“In de sessies zijn we op zoek gegaan naar de betekenis van mijn emoties door terug te gaan naar de laatste keer dat ik een bepaalde emotie voelde. Met behulp van een super effectieve techniek kwam ik eigenlijk vrij snel bij de emotie en de betekenis daarvan (waarvan ik echt geen idee had); de angst om alleen gelaten te worden, niet in verbinding te staan. Ik ben heel blij nu de keuze te hebben niet meer te handelen vanuit deze overtuiging.”

KPN
VGZ
Heyday
Rewilding Europe
Arrange
Dehora logo
Hemingway
PAX
Politie
SAAN
Action
BCD Group
previous arrow
next arrow