Meteen naar de inhoud

Ervaringen

De enige manier om te weten te komen hoe iets zal zijn, is door het te doen en dan te ervaren hoe het is.

Hieronder een greep uit ervaringen van klanten:

“Nogmaals wil ik je bedanken voor de support gaandeweg ons traject. Het heeft mijn leven en hoe ik erin sta volledig veranderd. Het draait allemaal om change of perspective wat zonder jouw hulp een onmogelijke zaak was geweest. Ik ben enorm blij dat we samen in het traject zijn gegaan en ik raad het iedereen aan.” – Lester Martens (Enterprise Account Executive Anaplan)

“Derk weet wat hij doet; luistert, vraagt door, analyseert en helpt je inzicht te krijgen in eigen gedrag en de oorsprong daarvan. Derk verbindt zich met je en deelt ook graag vanuit zijn eigen inzichten. Dat alles maakt hem tot een zeer waardevolle reisgenoot voor teams en individuen die tot de kern willen komen! Wat mij betreft meer dan aanbevolen!” – Aart-Jan Plaisier (Directeur HR KPN)

“De gesprekken met Derk hebben mij geïnspireerd het verschil te ontdekken tussen mijn ‘inner voice’ en de vele opgebouwde overtuigingen die ik over mijzelf heb. Ik heb nu keuze in hoe ik mij voel en hoe ik handel, dat ervaar ik als een grote verrijking in mijn werk en ook privé.” – Arjan Elst (Directeur Arrangegroup)

“In het kort: meer vertrouwen op mijn intuïtie, ik ben de schepper van mijn eigen werkelijkheid, ik doe het al maar was me er nog niet van bewust, de denker mag er zijn, ik hoef ‘m niet te negeren maar ook zeker niet te voeden, de mooiste cadeaus/inzichten zijn vaak lelijk verpakt, vrijheid creëren doe ik zelf.” – Bob Beertema (Senior Product Manager Omnichannel Philips)

“Ik geef zelf betekenis aan wat er gebeurt: vanuit een ander perspectief kijken naar de relatie met mijn collega’s was confronterend, omdat ik mij nu heel goed besef dat ik zelf degene ben die dit beeld heeft gevormd. Op een andere manier kijken heeft een heel ander beeld gegeven van mijn collega’s. Dat kan dus, bijzonder om bewust van te zijn.” – Marloes van der Logt (Manager Transactie monitoring Volksbank)

“Derk heeft me echt geholpen om op een andere manier te leren kijken door bewust te worden van mijn overtuigingen en wat deze doen met mijn beeld op mezelf. Het heeft mijn contact met mezelf maar ook met anderen veranderd. Je gaat geen spijt krijgen als je het gesprek aangaat met Derk en je kijk op het leven gaat er zeker (positief) door veranderen.” Joost de Jager (Manager Technology PLAN Int.)

“Op basis van jarenlange ervaring in teamverband maar ook individueel maakt Derk echt het verschil. Terug naar de oorsprong als het gaat om belemmerende overtuigingen, focus op ieders kern en een grote stap voorwaarts in combinatie met je eigen missie of in teamverband. Derk zijn aanpak zet je niet alleen aan het denken vanuit reflectie, het zorgt voor echte verandering op een dusdanige manier dat de borging ervan bijna als vanzelf voelt. Het gevoel van vrijheid is mijn ervaring en de stappen die daarmee gezet zijn als team en individueel kan ik enorm aanbevelen, groei en succes verzekerd!” – Wilco Mol (Directeur Customer Service KPN)

“Even een beeld van jou als mijn coach; ik zie je als mijn extern geheugen op een domein waarin je mij voorziet van grenzeloze kennis en wijsheid. Je bent in staat mijn gedachten te ordenen en scherper te maken. Je geldt voor mij als een meer dan volwaardig gesprekspartner, die nooit oordeelt en de vragen zo stelt dat ik de goede antwoorden kan geven.” – Bob Mols (Algemeen directeur en bestuurder Asito)

‘Na mijn eerste ontmoeting met Derk en na het lezen van zijn boek ‘IK BEN GEWELDIG al denk ik van niet’, besloten zijn jaartraining te volgen. Wat een cadeau aan mijzelf! Elke maand met een groep fijne mensen het proces in het boek doorlopen en de vele inzichten van Derk te absorberen. Zijn enthousiasme is aanstekelijk, zijn uitleg treffend en de gezamenlijke inzichten waardevol!’ – Carolien Boekhoven

‘Na 4 sessies van de jaartraining gevolgd te hebben ervaar ik meer vrijheid! Ik kan mijn gedachten en emoties (door de inzichten die ik heb gekregen) beter zelf reguleren. Op een professionele manier deelt Derk zijn kennis en ervaringen en door middel van opdrachten met de anderen uit de groep krijg ik nog meer nieuwe inzichten en bruikbare tips. Het is echt een groot cadeau!’ – Marlous Emaus

KPN
VGZ
Heyday
Rewilding Europe
Arrange
Dehora logo
Hemingway
PAX
Politie
SAAN
Action
BCD Group
previous arrow
next arrow