Leiderschapsreizen

Alleen als je jezelf goed kunt leiden, kun je anderen goed leiden.

​In jou drukke bestaan blijft er te weinig tijd en aandacht over om te reflecteren op jouw eigen persoonlijk leiderschap. Wil je daar NU tijd en ruimte voor creëren is de vraag vervolgens: hoe?

Naast de optie van executive coaching kun je op drie manieren op reis gaan. Alle drie zijn gericht op vergroting van jouw bewustzijn. Bewustzijn over waar je staat in je leven, wat je heeft gevormd, hoe dat tot uiting komt, wat jou drijft, jouw oneindige mogelijkheden en tevens wat je momenteel belemmert. En boven alles heeft het reizen als doel jouw grootsheid te ervaren en hoe je daar in jouw leven meer uiting aan kunt geven!

Drie type reizen: in de natuur – in de stilte – in de duisternis

​Elke reis is een krachtige interventie gericht op het (her)ontdekken van jouw (natuurlijke) leiderschapskwaliteiten. Kenmerkend is dat de ervaring van tijd en prikkels van buiten steeds verder worden verminderd. Startend met het ontdoen van horloge, telefoon en computer, gaan we in elke volgende optie een stap verder. Zo wordt uiteindelijk het contact met anderen geminimaliseerd door in stilte te gaan. De meest ultieme stap tot slot is het ingaan van de duisternis, je laat de buitenwereld achter en hebt alleen nog de ervaring van de wereld in je hoofd. Wellicht de meest intense reis van allemaal (die maar weinig mensen durven te kiezen).

Je wordt uitgenodigd om terug te keren naar jouw basis. Een afstemming op jezelf. Deze reisprogramma’s zijn voor mensen die bereid zijn om naar zichzelf te kijken, zich kwetsbaar op te stellen en hun eigen aannames en overtuigingen écht te onderzoeken.

En ja, je bent een dapper leider als je hiervoor kiest.